Salg af luksussommerhuse og poolhuse - Jylland, Fyn, Sjælland
author
Ring/SMS +45 30 50 60 00

Poolhus Nordborg luksus sommerhus

Kammuslingen 1, 6430 Nordborg, Danmark
Solgt Årgang 2012 Skanlux

Poolhus Nordborg luksus sommerhus

Kammuslingen 1, 6430 Nordborg, Danmark

Beskrivelse

Kammuslingen 1, 6430 Nordborg. SOLGT.

254 KVM POOLHUS + 16 KVM OVERDÆKKET TERRASSE

NORDBORG PÅ ALS – CA. 500 M FRA STRANDEN

TÆT PÅ OMRÅDE MED PLANER FOR NY MARINA M.V.

EN RIGTIG GOD INVESTERING – INDTÆGTER FOR MERE END KR. 400.000 P.A.

ET SKANLUX MEDBYG HUS – BYGGET AF TØMRERMESTEREN SELV

SÆRDELES GOD KVALITET – STÅR SOM NYT TRODS UDLEJNING

Et helt fantastisk poolhus med en ualmindelig høj udlejningsprocent. Indtægter på kr. 414.185 i år 2015 – ejeren har selv benyttet huset i to uger i år 2015.

Ejendommen er opført i år 2012 og står stadig fuldstændig som ny – ingen nævneværdig slitage trods mere end 3 års massiv udlejning. Grundhuset er et Skanlux byggeprojekt, med mulighed for medbyg. Det er tømrermesteren selv, der har investeret i projektet og færdigbygget huset. Herunder er flere standardløsninger blevet forbedret – bl.a. tagbelægning, isolering, færdiggørelse af ydervægge m.v.

Der er investeret i jordvarmeanlæg, og ejendommen har derfor et meget fornuftigt varme og elforbrug. Ved udlejningen betales der dog almindelig tarif, og selve jordvarmeanlægget giver på denne måde også et afkast til investeringen.

Poolrummet er godt isoleret i forhold til resten af huset, og selv om der fra køkken/alrummet findes en stor glas-facade ind til poolrummet, er der på ingen måde støjgener – trods vandrutschebane og deraf følgende bomber, som børnene vil lave i bassinet. På denne måde kan der både blive holdt øje med børnene fra alrummet, og samtidig giver det en god fornemmelse af nærhed, selvom rummene er adskilt. I poolrummet findes endvidere en stor rund spa, der lynhurtigt kan blive fyldt med varmt vand, idet spa-badet fyldes med varmt vand fra poolen. Endvidere findes både sauna og badeværelse i forbindelse med poolrummet. Bassinet er desuden udstyret med modstrømsanlæg / svømmetræner for motionister, der gerne vil svømme længere strækninger.

Huset er udstyret med 7 dobbeltværelser og 3 badeværelser – heraf det ene i poolrummet. Herudover findes et stort fællesrum med billard, fodboldspil m.v. Rummet kan også benyttes som festlokale, og er udstyret med en hyggelig bar i den ene ende. Billard bordet kan konverteres til bordtennis på et øjeblik ved hjælp af en bordplade, der fikst er monteret på en væg. Over fællesrummet findes en stor hems / legerum til børnene. Rummet er tillige udstyret med madrasser og TV, således at børnene kan ha deres egen fjernsynsstue.

I forlængelse af køkken / alrummet findes en rummelig dagligstue med udgang til en stor flisebelagt terrasse – heraf er 16 kvm overdækket, så der altid er garanteret grill-vejr. Haven er anlagt med græsplæne og legeplads for børnene.

I forbindelse med udlejningen har sælger kontakt til en pedel, der styrer både rengøring på skiftedage og evt. henvendelser fra lejere angående mangler eller defekt udstyr i huset. Sælger har ingen opgaver overhovedet i forbindelse med udlejningen.

Ejendommen sælges fuldt møbleret og med alt udstyr.

Såfremt det har interesse at læse mere omkring udviklingen i området – her tænkes på Nordals Ferieresort med ny marina, opførelse af wellnes hotel, oplevelsespark m.v. – så kan man hente materiale ved at følge dette link:
https://erhvervsstyrelsen.dk/sites/default/files/nordals-ferieresort-soenderborg-kommune.pdf

Detaljer

Updated on juli 29, 2022 at 7:12 am

  Kontakt information

  Se oversigt
  Warming Luksus Sommerhuse

  Forespørgsel på sommerhus

  Oversigt

  Ejendoms ID: 2083
  • Luksussommerhuse, Projektejendom
  • Sommerhus type
  • 9
  • Soveværelser
  • 3
  • Badeværelser
  • 1
  • Garage
  • 254

  Compare listings

  Compare
  Warming Luksus Sommerhuse
  • Warming Luksus Sommerhuse